У Харківській області відновлюють автобусні маршрути: графік руху та вартість проїзду

Автобуси курсуватимуть щопонеділка, середах та п’ятницях

З 10 березня 2023 року у Борівській громаді відновлюються автобусні рейси за маршрутами Борова – Загризове та Борова – Піски-Радьківські. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

За кожним маршрутом виконуватиметься по два рейси (вранці та після обіду). Пасажири можуть скористатися маршрутом тричі на тиждень - щопонеділка, середах і п’ятницях. 

Щодо автобусного маршруту Борова – Загризове - Борова: 

Перший рейс з автостанції “Борова” на Загризове відправлятиметься о 06:00 ранку, слідуватиме через Новоплатонівку та Богуславку, де також робитиме зупинки та забиратиме пасажирів. У Загризове прибуватиме о 06:50. 

Із Загризового у зворотному напрямку вирушатиме о 06:55 за тим же маршрутом та прибуватиме у Борову о 07:45.

Другий рейс здійснюватиметься о 15:00 з Борової з запланованим прибуттям у Загризове о 15:50. Звідти вирушить на Борову о 15:55. Запланований час прибуття на АС “Борова” - 16:45.

Вартість квитка від початкової зупинки до кінцевої – 60 грн. З Борової до Новоплатонівки – 20 грн, з Борової до Богуславки – 40 грн.

Автобус сполучення Борова - Піски - Радьківські – Борова курсуватиме наступним чином: 

З автостанції “Борова” перший рейс на Піски-Радьківські  відправлятиметься о 07:45 ранку, слідуватиме через Підлиман, Нижню Журавку та Нижче Солоне, де також робитиме зупинки та забиратиме пасажирів. У Піски-Радьківські за графіком має прибувати о 08:45. 

З Пісок-Радьківських у зворотному напрямку автобус вирушатиме о 08:50 за тим же маршрутом та прибуватиме у Борову о 09:45.

Другий рейс Борова - Піски-Радьківські здійснюватиметься о 13:00 з Борової з запланованим прибуттям у Піски-Радьківські о 14:00. Звідти вирушатиме на Борову о 14:05. Запланований час прибуття на АС “Борова” - 15:00.

Вартість квитка від початкової зупинки до кінцевої – 50 грн. З Борової:

  • до с. Бойні – 25 грн, 

  • до с. Підлиман – 30 грн, 

  • до с. Нижня Журавка – 40 грн,

  • до с. Нижче Солоне – 45 грн.

“Наголошуємо, автобуси за вказаними маршрутами здійснюватимуть рейси щопонеділка, середах та п’ятницях. У зв’язку з викликами воєнного часу у графіку руху автобусів можливі незначні зміни, затримки або відхилення. Просимо поставитися з розумінням до ситуації”, - зазначили у селищній раді..

Жителі громади можуть отримати довідки за телефоном: 050-955-70-60.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області змінили графік руху безплатних автобусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися