У Харківській області безплатно роздаватимуть гарячі обіди

Щоб отримати гарячі обіди, потрібно взяти з собою посуд для перших та других страв

У Балаклії буде здійснюватися видача гарячих обідів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“У п’ятницю, 10 березня, о 14:00 отримати безплатне харчування зможе кожен, хто цього потребуватиме. Видаватимуть обіди біля їдальні Балаклійського ліцею №1”, - зазначили у міській раді. Щоб отримати гарячі обіди, потрібно взяти з собою посуд для перших та других страв.

“Запрошуємо кожного!”, - наголосили у Балаклійській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 грудня 2022 року, за три місяці роботи пунктів видачі гарячого харчування, жителі Харкова отримали майже 2,1 млн порцій. У Харківській міській раді розповіли, що пункти працюють з понеділка по суботу на базі 36 закладів загальної середньої освіти. Видають обіди з 11:00 до 14:00 у власний посуд громадян. У грудні минулого року Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що видача гарячих обідів триватиме до кінця зими. Поки реалізація ініціативи продовжується. У міській раді уточнили, що припинять видавати безплатне харчування тоді, коли відповідне рішення ухвалить очільник міста. 

У міській раді повідомити, що пункти видачі гарячих обідів забезпечені всім необхідним для безперебійної роботи. Там встановлені:

  • 63 генератори різної потужності,

  • 36 дров’яних печей,

  • 74 малопотужні електроплити.

Також є дрова та паливо. Щодня кухарі готують понад 32 тис. порцій. Комплексний обід, який отримують мешканці міста, складається з першої та другої страв, а також напою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися