Що сьогодні відбувається з громадським транспортом у Харкові

У Харкові розробили нову схему роботи муніципальних автобусів

У неділю, 12 березня КП "Харківський метрополітен" відновив перевезення пасажирів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури повідомили, що трамваї та тролейбуси поки що не курсуватимуть. Очікувалося, що інтервал руху на всіх лініях метро становитиме 15 хвилин. Однак у компідприємстві повідомили, що з технічних причин тимчасово збільшено інтервали на усіх трьох лініях Харківського метрополітену.

"Просимо вас віднестися з розумінням до склавшоїся ситуації та перепрошуємо за тимчасові незручності!", - звернулися до містян у КП.

З урахуванням цього розробили нову схему роботи муніципальних автобусів, яка діє на час роботи метро та знеструмлення наземного електротранспорту. Дізнатися, які автобусні маршрути працюватимуть з 12 березня можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ніч на 9 березня ворожі війська нанесли 11 ракетних ударів по місту Харкову. Внаслідок ударів була пошкоджена критична інфраструктура. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що метрополітен і наземний електротранспорт у місті не працює. За словами очільника міста, містян перевозять муніципальні автобуси. Транспорт перевозить людей центральними магістралями міста.

Дізнатися про маршрути руху тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії: можна за посиланням

Після ворожих обстрілів без електропостачання залишалися жителі Харкова та деяких населених пунктів Харківського, Богодухівського і Чугуївського районів області.  Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що під час ранкового ракетного удару по області ворог застосував тактику повторних ударів, щоб завдати ураження нашим підрозділам ДСНС та енергетикам. На щастя, внаслідок цих ударів постраждалих не було.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися