Жителям Харківської області почнуть виплачувати грошову допомогу

Фінансову допомогу виплачуватимуть у розмірі 1200 грн

Наступного тижня у Боровій почнуть виплачувати грошову допомогу від Червоного Хреста жителям, які перебували в окупації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

З 13 березня 2023 року мешканці Борової, незалежно від віку та статі, які були вимушені жити під окупацією, зможуть отримати фінансову допомогу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні у розмірі 1200 грн. Виплати можна отримати у відділеннях “Укрпошти” відповідно до раніше укладених списків.

“Гроші можна буде отримати у приміщенні Борівського палацу культури (фойє). Видача фінансової допомоги розпочнеться у понеділок, 13 березня, орієнтовно з 13:00”, - повідомили у Борівській селищній раді.

Щоб отримати грошову допомогу, потрібно при собі мати документ, що посвідчує особу (паспорт).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України внесло зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих РФ. Вказаний перелік затвердили у грудні 2022 року та періодично оновлюється. На основі переліку, зокрема, внутрішньо переміщені особи отримують виплати. У лютому до оновленого переліку територій можливих та активних бойових дій віднесли населені пункти у Харківській, а також Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Сумській, Херсонській, Чернігівській, Запорізькій та Луганській областях. У Харківській області грошову допомогу можуть отримати жителі наступних районів:

  • Богодухівського,

  • Красноградського,

  • Куп'янського,

  • Лозівського,

  • Чугуївського,

  • Ізюмського,

  • Харківського.

Детальніше з переліком населених пунктів можна ознайомитися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися