Які дороги планують ремонтувати у Харківській області

У Лозовій оглянули дороги, якими курсує громадський транспорт

У Лозівській громаді проводять обстеження доріг міста та старостинських округів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

Кошти на проведення поточних ремонтів центральних та внутрішньоквартальних доріг, тротуарів та облаштування паркувальних місць проситимуть виділити міських депутатів.

Вже провели обстеження дороги у Краснопавлівці, Орільці та Панютиному та визначилися з ділянками, які потребують першочергових ремонтів. У Лозовій оглянули дороги, якими курсує громадський транспорт. Цього року після зими вони пошкоджені менше ніж зазвичай. Є проблеми по вулиці Кооперативній та Моторного, де найчастіше рухаються вантажівки.

Також комунальники обстежують тротуари, внутрішньоквартальні дороги та вивчають пропозиції мешканців щодо облаштування паркувальних місць у дворах багатоквартирних будинків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поблизу міста Балаклія забезпечили проїзд через зруйнований міст на дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка. У Службі автомобільних доріг у Харківській області зазначили, що переправа забезпечить логістичне сполучення з південною частиною Харківської області. У Балаклійській міській раді зазначили, що завдяки облаштуванню тимчасової переправи спрощується сполучення міста Балаклія з 9-ма старостинськими округами громади. Також переправа забезпечить виїзд до напрямку лікарні, міського цвинтаря та мікрорайонів Піски та Легерські Піски. Незабаром розпочнуться демонтажні роботи та ремонт основного мосту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися