Стало відомо, коли у Харкові вийдуть на маршрути тролейбуси та трамваї

У Харкові курсують понад 100 автобусів, які замінюють електротранспорт

У Харкові планують відновити роботу трамваїв та тролейбусів після атаки РФ 9 березня не раніше середи, 15 березня. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Мер міста зазначив, що за приблизними даними планується відновлення роботи електротранспорту у середу вранці. Він зазначив, що це дуже обережний прогноз, адже ймовірні повторні обстріли.

Наразі у Харкові курсують понад 100 автобусів, які замінюють електротранспорт.

Ігор Терехов зазначив, що проводиться робота з “Укренерго” та "Харківобленерго", щоб якнайшвидше відновити роботу громадського транспорту. Очільник Харкова повідомив, що обстріли призвели до складних пошкоджень трансформаторних підстанцій, стосовно напруги. У місті спостерігається нестабільність напруги. “Сьогодні ми були вимушені зупинити одну лінію метро, але зараз метро працює у штатному режимі. Ми працюємо з обленерго над цим питанням", — повідомив Ігор Терехов.

13 березня на Холодногірсько-заводській станції метро поїзди курсують зі збільшеними інтервалами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що енергетики звернулися до жителів Харкова з проханням знизити споживання електроенергії. Це пов'язано з проведенням відновлювальних робіт на об'єктах НЕК “Укренерго”.

У “Харківобленерго” наголосили, що ворожа ракетна атака 9 березня спричинила серйозні пошкодження у системі передачі електричної енергії. В обленерго зазначили, щоб ліквідувати пошкодження, спеціалісти повинні провести терміновий ремонт обладнання. Споживачам нагадали, щоб зменшити споживання необхідно обмежити використання потужних побутових приладів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися