У Харкові збільшилася кількість потребуючих допомоги: подробиці

Яку допомогу могли отримати харків'яни під час останнього блекауту

У Харкові продовжують працювати пункти видачі гарячих обідів, де можна не тільки отримати безплатне харчування, а й зарядити гаджет, якщо вдома немає світла. Під час останнього блекауту кількість відвідувачів у пунктах видачі гарячого харчування збільшилася. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування в Основ'янському районі. Послугами пунктів щодня, крім неділі, користуються понад 2,3 тис. громадян.

Під час блекауту кількість відвідувачів зросла приблизно до 2,5 тис. людей. Переважно приходили громадяни пільгових категорій, які могли взяти обід, зігрітися, зарядити гаджети та під'єднатися до інтернету.

Понад три місяці працюють пункти видачі гарячого харчування у Холодногірському районі. Після останнього блекауту кількість охочих отримати гарячі обіди значно збільшилася, але запаси продуктів для приготування їжі постійно поповнюються. Пункти видачі гарячого харчування працюють щодня, крім неділі, з 11:00 до 14:00. Гарячі обіди видають у посуд харків'ян.

Під час останнього блекауту, який тривав 9-10 березня, надавали послуги деяким категоріям громадян і фахівці територіальних центрів надання соціальних послуг. Приміром, працівники у Салтівському району забезпечили своїх підопічних, які мають електроплити, гарячим харчуванням, а також надали їм психологічну підтримку.

А працівники відділення соціальної допомоги вдома територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району щотижня доставляють своїм підопічним 500 обідів. Таку допомогу отримують люди, які  не виходять з дому і не можуть самостійно дістатися до пунктів видачі гарячого харчування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, кому надають додаткову допомогу у Харкові.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися