Які роботи виконують у приватному секторі одного з районів Харкова

У КП “КВПВ” звернулися до мешканців приватного сектору

У приватному секторі Київського району робітники КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” наводять лад. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві розповіли, що приватний сектор Київського району примикає до вул. Шевченка, на яку в перші дні війни прорвалася ворожа диверсійна група. На початку війни побутові відходи з вул. Кисловодської, вул. Каринської, вул. Луганської, вул. Сагайдачного та ін. вивозили частково. Причиною тому були бойові дії. Зараз же сміття забирають двічі на тиждень - щопонеділка та щоп'ятниці. Щомісяця сміттєвоз вивозить 63 куб. м відходів.

У КП “КВПВ” звернулися до мешканців приватного сектору з проханням дотримуватися графіка вивезення побутових відходів та не залишати їх у пакетах перед будинками, а водіїв - паркувати свої автомобілі таким чином, щоб не заважати проїзду спецтранспорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові під час останнього блекауту “пункти незламності” в Новобаварському районі працювали на генераторах та дров’яних печах. Організація роботи пунктів дала змогу місцевим жителям зарядити гаджети, зігрітися, випити гарячого чаю чи кави. За цей час пункти відвідали понад 3 тис. осіб.  У міській раді розповіли, що до роботи в умовах блекауту підготувалися і пункти видачі гарячого харчування. Щоб забезпечити потреби містян, кухарі ще з ночі почали готувати страви. За два дні блекауту обіди отримали понад 5 тис. осіб.

Також у школах “пунктах незламності” постійно чергували вихователі та психологи, які працювали з дітьми. Там облаштували дитячі куточки з книжками, розмальовками, настільними іграми та конструкторами.

https://www.city.kharkiv.ua/uk/news/-53383.html




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися