У деяких ЦНАПах Харкова можна отримати додаткові послуги: подробиці

Оплатити отримання послуги можна через POS-термінали

У деяких Центрах надання адміністративних послуг міста Харкова можна отримати водійське посвідчення без складання іспиту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У ЦНАП міста Харкова на Гімназійній набережній, 26 та на пр. Науки, 17-а можна отримати послугу “Обмін або видача у зв'язку з втратою (викрадення) посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспиту)”.

Оплату за отримання послуги можна зробити через POS-термінали. Прийом ведеться за попередньою реєстрацією в електронній черзі. Зареєструватися можна за посиланням.

Отримати довідку можна за телефон: 0800-57-34-34 (безплатний, багатоканальний).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Центр надання адміністративних послуг Балаклійської міської ради минулого тижня здійснив виїзний прийом мешканців с.Нова Гусарівка, с.Бригадирівка та с.Волохів Яр Балаклійської громади. Жителі громади зверталися в ЦНАП з різними питаннями та невирішеними проблемами. Під час прийому відвідувачам надали консультації та роз’яснення щодо: реєстрації пошкодженого майна, послуг ДРАЦСу, реєстрації нерухомого майна, земельних питань, послуг Державної міграційної служби. У міській раді нагадали, що “мобільний ЦНАП” буде здійснювати виїзні прийоми щомісяця у всіх старостинських округах Балаклійської громади.

А у Регіональному центрі послуг фахівцями ГУ ДПС у Харківській області відновлено надання консультацій та послуг. Прийом здійснюється за попереднім записом за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися