Що відбувається у громаді на Харківщині, розташованій неподалік лінії зіткнення

На Харківщині тривають роботи з відновлення електропостачання

Борівська громада, попри близькість лінії зіткнення та періодичні ворожі обстріли, продовжує відновлюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

За словами начальника Борівської селищної військової адміністрації Олександра Тертишнього, у громаді відновили роботу заклади охорони здоров’я, установи соціальної сфери, правоохоронні органи, ЦНАП, банк, поштові відділення тощо. Спеціалісти житлово-комунального господарства проводить заходи з благоустрою. У будинки жителів громади стабільно подається тепло, вода, електроенергія. Однак, ще три населені пункти залишаються без електрики, деякі – частково, та енергетики продовжують лагодити мережі та поступово повертають світло в оселі громадян. Головною перешкодою у роботі спеціалістів залишаються численні замінування та ворожі обстріли.

При цьому днями енергетики відновили електропостачання у селі Новосергіївка Борівської громади. Без світла ще залишаються села Лозова, Копанки, частково Першотравневе, Ольгівка та Піски-Радьківські.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Золочівську територіальну громаду відвідав заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. У межах візиту відбулися робочі наради з головами сільськогосподарських підприємств та працівниками сільської військової адміністрації.

Також перевірили роботу місцевої медичної установи та стан об’єктів соціальної сфери, оцінили потреби громади у відновленні об'єктів. Так, капітального ремонту потребує місцевий ліцей №2, приміщення гуртожитків, дорога до лікарні та деякі її корпуси.



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися