До Харкова їздитиме більше автобусів: розклад руху

У Дергачах виникла необхідність покращити автобусне сполучення з обласним центром

З Дергачів до Харкова курсуватиме більше автобусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

У міськраді зазначили, що з кожним тижнем населення міста Дергачі зростає, що призводить до необхідності покращення автобусного сполучення з обласним центром. До Дергачівської міської ради зверталися містяни з проханням посприяти оптимізації автобусного маршруту Дергачі – Харків.

У результаті переговорів з перевізником було вирішено збільшити кількість автобусних рейсів та скоротити інтервали руху. Новий графік автобусного маршруту Дергачі (“Піски”) – Харків (ст. м. “Перемога”) буде введено в дію з 22 березня. 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові вранці 16 березня відновили рух трамваїв. У Департаменті інфраструктури зазначили, що загалом на лінії вийшли 64 вагони, які обслуговують дев'ять маршрутів. У міській раді повідомили, що також харків'ян перевозять 86 муніципальних автобусів та 117 тролейбусів, які курсують, відповідно, на 43-х та 29-ти маршрутах. У середу, 15 березня, у місті був відновлений рух тролейбусів.

При цьому проїзд у громадському транспорті міста Харкова залишається безплатним. У період тимчасової відсутності електротранспорту в місті наземний громадський транспорт працював за схемою блекауту. Після ворожого обстрілу Харкова 9 березня електротранспорт у місті не курсував, тож на маршрути вийшли 100 муніципальних автобусів. За проїзд у них платити не потрібно. У міській раді розповіли, що у випадку, якщо водії вимагають кошти, необхідно негайно повідомити про це за тел.: (099) 444-28-88.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися