Що відбувається з громадським транспортом у Харкові у четвер: графіки руху

У Харківській міській раді оприлюднили актуальні графіки руху автобусів, трамваїв та тролейбусів

У Харкові вранці 16 березня відновили рух трамваїв. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті інфраструктури зазначили, що загалом на лінії вийшли 64 вагони, які обслуговують дев'ять маршрутів.

У міській раді повідомили, що також харків'ян перевозять 86 муніципальних автобусів та 117 тролейбусів, які курсують, відповідно, на 43-х та 29-ти маршрутах. У середу, 15 березня, у місті був відновлений рух тролейбусів. 

Графіки руху тролейбусів, трамваїв та автобусів: 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що проїзд у громадському транспорті міста Харкова залишається безплатним. У період тимчасової відсутності електротранспорту в місті наземний громадський транспорт працював за схемою блекауту. Після ворожого обстрілу Харкова 9 березня електротранспорт у місті не курсував, тож на маршрути вийшли 100 муніципальних автобусів. За проїзд у них платити не потрібно. У міській раді розповіли, що у випадку, якщо водії вимагають кошти, необхідно негайно повідомити про це за тел.: (099) 444-28-88.

А тим часом жителі Харкова просять Харківську міську раду повернути тролейбус №7. Автор петиції, Настя Бибикова, звернулася до міської ради з прохання відновити тролейбусний маршрут №7. “На цей час людям, які проживають у районі пр-кт Олександрівського та прилеглих вулиць, складно без пересадок дістатися до вул. Шарикової, Роганської, Плиткової та інших. Прошу повернути маршрут №7 тролейбуса, щоб він знову їздив до Шарикової, у тому числі й у вихідні дні”, - так пояснила авторка петиції необхідність відновлення маршруту громадського транспорту. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися