На Харківщині завтра можна отримати безплатну консультацію

Містяни можуть отримати психологічну консультацію з питань профілактики та підтримки психологічного здоров’я

Жителі Балаклійської громади 22 березня можуть отримати безплатну психологічну консультацію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

На базі Центру соціальних служб Балаклійської міської ради Харківської області (м.Балаклія, вул.Центральна, б.16, каб. 6) 22 березня з 11:00 до 16:00 будуть працювати психологи з м. Харків. Безплатну психологічну консультацію з питань профілактики та підтримки психологічного здоров’я надаватимуть: 

  • сім’ям з дітьми,

  • особам, які отримали поранення,

  • сім’ям, де є загиблі або зниклі безвісти, внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією Російської Федерації. 

“Запрошуємо всіх, хто потребує підтримки або переживає емоційну кризу!”, - звернулися у міській раді до жителів громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Валківській громаді надають послугу соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах.

Соціальну послугу надають за рішенням управління соціального захисту населення Валківської міської ради. Соціальну послугу можна отримати після: комплексного визначення та оцінки індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги, складання індивідуального плану та укладення договору про надання соціальної послуги.

Тривалість надання соціальної послуги - не більше, ніж шість місяців з дня прийняття рішення про надання такої послуги. У разі складного випадку тривалість надання соціальної послуги може бути продовжено до одного року. Відділення соціального супроводу надає послуги на безоплатній основі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися