Деякі жителі Харківської області залишаться без світла: деталі

Світло відключили через проведення ремонтних робіт

Сьогодні у деяких населених пунктах Харківської області планові відключення електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської та Пісочинської селищної ради.

Планове відключення електроенергії у Балаклійській громаді. “У зв’язку з ремонтними роботами на високовольтній лінії електропередач сьогодні, 22 березня, з 10:00 до 13:00 буде припинено електропостачання абонентів с. Нова Гусарівка. Вибачте за тимчасові незручності!”, - повідомили у міській раді.

А жителів Пісочина попередили про відключення електроенергії з 09:00 по 17:00. Не буде світла за наступними адресами на фото:

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська область отримала 13 генераторів. Допомогу надійшла від Міжнародної агенції регіонального розвитку “ГлоБі” та благодійної організації Space-Eye. Директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол розповів, що генератор потужністю 460 кВт передадуть у Лозівську громаду, а на 220 кВт – у Красноград.

Окрім цього Харківщині передали ще 11 невеликих генераторів. Іван Сокол подякував партнерам та зазначив, що потужні генератори встановлять на об’єктах критичної інфраструктури, а маленькі будуть використовувати для інших потреб громад. “Переживемо можливі тривалі відключення світла безпечно”, - зазначив чиновник. За його словами, регіон продовжують забезпечувати необхідним обладнанням для того, щоб жителі були зі світлом, теплом, водою.

Також у Чугуївську центральну лікарню передали потужний генератор.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися