Стало відомо, коли в Харкові завершиться опалювальний сезон

Повністю припинити теплопостачання в місті поки неможливо

У Харкові будуть поступово скорочувати теплопостачання, щоб зменшити витрати містян та КП “Харківські теплові мережі”. Про це зазначив Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За словами очільника міста, повністю опалювальний сезон завершиться тоді, коли  протягом трьох діб температура повітря триматиметься на рівні понад вісім градусів тепла.

Ігор Терехов повідомив, що у місті буде поступове скорочення теплопостачання. “Зовсім припинити сезон поки неможливо, бо є певні побоювання щодо прогнозу погоди. В оселях харків'ян має бути тепло”, - наголосив очільник міста.

Раніше у КП “ХТМ” зазначили, що фахівці почали впроваджувати графіки дискретного регулювання на джерелах теплопостачання. Такі заходи допоможуть зменшити витрати газу та уникнути перегрівів в оселях харків'ян.

"Коментарі. Харків" раніше повідомляли, що у Лозівській громаді обговорили прогнози щодо завершення опалювального сезону цього року та підготовки до наступного. У Лозівській тергромаді завершать опалювальний сезон за умови утримання середньодобової температури зовнішнього повітря впродовж трьох діб вище +8 °C. За прогнозами синоптиків поступове потепління очікується після 20 березня. У КП “Теплоенерго” зазначили, що поки підприємство продовжує надавати послуги теплопостачання, лімітів газу вистачає, контракт на його поставку укладено до 31 березня. Рішення щодо завершення опалювального сезону прийматиме виконавчий комітет міської ради. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися