У Харкові почали видавати гуманітарну допомогу дітям: що відомо

Діти отримали верхній одяг, термобілизну, взуття, спальники, LED-лампи та електрообігрівачі

У Харкові деяким учням видали гуманітарну допомогу. Речі отримали діти у двох районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Гуманітарну допомогу отримали учні пільгових категорій закладів загальної середньої освіти у Немишлянському районі. Речі видали за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та громадського об’єднання “Проліска”. Школярі отримали верхній одяг, термобілизну, взуття, спальники, LED-лампи та електрообігрівачі.

Також гуманітарну допомогу видали учням пільгового контингенту шкіл у Слобідському районі. Понад 100 дітей отримали ковдри, одяг, взуття, ліхтарики та гігієнічні набори.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у березні пільговим категоріям громадян у Слобідському районі видавали масляні обігрівачі. Прилади для опалення оселі видавали у січні та лютому - отримали допомогу пільгові категорії громадян у Салтівському, Новобаварському та Немишлянському районах Харкова.

А у Валківській громаді надають послугу соціального супроводу сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах. Тривалість надання соціальної послуги - не більше, ніж шість місяців з дня прийняття рішення про надання такої послуги. У разі складного випадку тривалість надання соціальної послуги може бути продовжено до одного року. Відділення соціального супроводу надає послуги на безоплатній основі. Щоб отримати допомогу, потрібно звернутися у відділення соціального супроводу Центру надання соціальних послуг Валківської міської ради.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися