Жителі одного з районів Харкова отримали обігрівачі (ФОТО)

Міська влада та представники волонтерських рухів щодня працюють задля підтримки містян

Адміністрація Новобаварського району отримала партію масляних обігрівачів для соціально вразливих категорій громадян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Допомогу отримали з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння християнської церкви “Спокута” .

Директор Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіта Стєрін наголосив, що міська влада та представники волонтерських рухів щодня працюють задля підтримки містян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за два місяці роботи пунктів видачі гарячого харчування харків'яни отримали понад 1 млн 300 тис. порцій. У Департаменті освіти розповіли, що під час підготовчої роботи планувалося охопити гарячим харчуванням понад 15 тис. осіб, а зараз кухарі щодня готують 28-29 тис. порцій. У департаменті повідомили, що кількість людей, які отримують гарячі обіди, зростає.  

У Харківській міській раді розповіли, що з 1 грудня 2022 року на базі 35 закладів загальної середньої освіти почали працювати пункти видачі гарячого харчування для соціально незахищених категорій населення. Пункти працюють з понеділка по суботу. Гарячі обіди видають з 11:00 до 14:00 у власний посуд громадян. Щоб забезпечити роботу пунктів у період вимкнення електроенергії вони обладнані альтернативними джерелами енергії. 

Про збільшення попиту на гарячі обіди раніше повідомляли у Новобаварському районі. Так, якщо на початку грудня у районі видавали 1,5 тис. порцій на день, то в середині січня ця цифра сягала 2,5 тис. обідів.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися