Що зміниться в освітленні вулиць Харкова

Комунальники Харкова розпочали традиційні весняні роботи

У Харкові збільшуватимуть кількість освітлених вулиць. Про це під час нацмарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов,  передають "Коментарі. Харків".

За словами очільника міста, у Харкові планують розширити список вулиць, де вмикатимуть світло у темний час доби. “Ми будемо продовжувати освітлення міста нашого. Будемо розширювати географію освітлення міста”, – заявив Терехов.

Він також додав, що комунальники Харкова розпочали традиційний захід “Зелена весна”. На вулицях міста вже наносять дорожню розмітку та висаджують квіти.

А у Харківській міській раді повідомили, що з початку повномасштабної війни КП “Міськсвітло” усунуло понад 4 тис. аварій на мережах зовнішнього освітлення.

Також спеціалісти замінили 108 пошкоджених опор, 415 світильників, 1834 лампи та 383 кронштейни. У місті відремонтували 2306 світильників, відновили роботу 1067 км мереж освітлення. Всього поновили освітлення на 639 вулицях.

У КП "Міськсвітло" повідомили, що відновили роботу 92% мереж освітлення, підключили  блокпости та “пункти незламності”, відновили освітлення на першочергових 23-х пішохідних переходах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вуличне освітлення відновили у Лозовій. Освітлюють місто ввечері з 18:30 до 21:00 години. На комунальній нараді, яка відбулася 10 березня, обговорили питання готовності електромереж, справності ліхтарів та іншого обладнання. Директор КП “Еко-Сан” Володимир Селезньов розповів, що понад рік у Лозовій не вмикалася система освітлення. Тому наразі спеціалісти проводять обстеження мереж вуличного освітлення, виконують тестування та усувають виявлені дефекти. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися