У Харківській області перевірили роботу ЦНАПу

Лозівський Центр надання адміністративних послуг потребує нового більш просторого приміщення

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко у ході робочої поїздки до Лозової поспілкувалася з керівництвом та адміністраторами Лозівського Центру надання адміністративних послуг. Обговорили, як Центр працює в умовах війни та яких покращень у роботі потребує. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. 

За словами керівниці центру Катерини Нараган, наразі ЦНАП надає майже всі адміністративні послуги, що зазначені в переліку, загалом їх 237. Відновили можливість оформлення реєстрації місця проживання та отримання послуги державного геокадастру. Найбільше попитом користуються соціальні послуги.

Керівниця центру розповіла, що на початку повномасштабного російського вторгнення у місті залишилося та продовжило надавати послуги лише 5 з 16 працівників. Працювали також уночі, адже система, через яку здійснюється прийом, не витримувала навантаження і не працювала вдень. У квітні ситуація була найбільш критичною.

За словами Лозівського міського голови Сергія Зеленського, Лозівський Центр надання адміністративних послуг потребує нового більш просторого приміщення, що облаштоване відповідно до вимог сьогодення. З приміщенням визначилися та ще до початку війни почали відшукувати джерела фінансування на його капітальний ремонт. Активізувати цю роботу планують після перемоги. Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко підтримала ініціативу та обіцяла сприяти її вирішенню.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де у Харківській області працює мобільний ЦНАП.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися