На Харківщині щодня видають гарячі обіди: адреси

Щоб отримати їжу при собі потрібно обов'язково мати власний посуд

У деяких громадах Харківської області благодійники організували видачу безплатних гарячих обідів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської та Дергачівської міських рад. 

У Балаклії гарячі обіди видають щодня з 12:00 за ініціативи та допомоги волонтерської організації “До України з любов‘ю”. Отримати гарячі обіди може кожен мешканець міста біля їдальні Балаклійського ліцею №1.

“Візьміть із собою посуд для перших та других страв”, - звернулися до містян у міській раді.

А у Дергачах відкрили громадську їдальню. Щодня благодійники планують готувати до 1000 гарячих обідів для мешканців громади. Щоб отримати їжу при собі потрібно обов'язково мати власний посуд. “Видача обідів відбуватиметься з 13:00 до 14:00 (без вихідних) на території Дергачівського ліцею №1 імені Данила Бакуменка”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення Харківщини. З 6 по 10 березня гуманітарний штаб направив у Дергачівську, Близнюківську, Куп'янську, Савинську, Валківську, Вільхівську, Краснокутську, Балаклійську, Пісочинську громади, а також у лікувальні заклади 10 800 продовольчих наборів. Також 4,5 тонни харчових продуктів відправили у Піско-Радківський, Ржавецький, Безмятеженський, Богодухівський, Комарівський психоневрологічні інтернати, а також у Богодухівський геріатричний пансіонат та Обласну клінічну психіатричну лікарню № 3.

У Центр можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися