Що змінилося у приватному секторі Харкова

Підприємство має намір продовжити практику встановлення пластикових євроконтейнерів

Робітники КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” наводять лад на “червоних” лініях у мікрорайоні Тюринка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У КП розповіли, що вздовж будинків приватного сектору встановили 75 пластикових євроконтейнерів обсягом 0,24 куб. м для централізованого збирання твердих побутових відходів. Працівники підприємства вивозять ТПВ за графіком.

Зокрема, така ділянка є у мікрорайоні Тюринка, що примикає до вул. Академіка Павлова. Тверді побутові відходи з вул. Академіка Павлова, вул. Тюрінської, вул. Артільної та вул. Семиградської вивозяться двічі на тиждень, щопонеділка та щоп'ятниці. Обсяг ТПВ, які збираються у приватному секторі на цих вулицях, становить 69 куб. м на місяць.

Заступника директора з організаційних питань “КВПВ” Артем Семикопенко розповів, що рішення встановити контейнери на “червоних” лініях уздовж приватного сектору себе виправдало. Зараз побутові відходи мешканці не складають на землі у пакетах. Сміття не розлітається, його не розтягують тварини. Побутові відходи організовано збираються для вивезення. Підприємство має намір продовжити таку практику. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові напередодні в месенджерах активно розповсюджувалася інформація про нібито перевищення амонію в кілька разів у воді річки Сіверський Донець. Однак у КП “Харківводоканал” заявили, що це фейк. “Харківводоканал” з усією відповідальністю повідомляє, що ця інформація недостовірна і в харків’ян немає жодних причин для хвилювання”, - зазначили у пресслужбі комунального підприємства. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися