У Харкові порушників притягнуть до відповідальності: що відомо

Підприємство фіксує всі випадки незаконного викидання відходів

Працівники КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” оперативно прибрали несанкціоноване звалище. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Сміттєзвалище утворилося у ніч з 27 на 28 березня на вул. Петросова, 64.

У компідприємстві повідомили, що невідомі особи залишили будівельне сміття та інші відходи біля контейнерів для збирання побутових відходів. 

Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко розповів, що по місту встановлені спеціальні контейнери-бункери, призначені для збирання великогабаритних відходів.

Також, за словами керівника підприємства, харків'яни можуть отримати послугу з вивезення побутових відходів контейнером-бункером за заявкою. Безплатно отримати вказану послугу можуть містяни, чиє житло постраждало внаслідок обстрілів окупантів.

“Щоб притягнути порушників до адміністративної відповідальності, підприємство фіксує всі випадки незаконного викидання відходів, повідомляє про це в поліцію та в Державну екологічну інспекцію в Харківській області”, - розповіли у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” наводять лад на “червоних” лініях у мікрорайоні Тюринка. У КП розповіли, що вздовж будинків приватного сектору встановили 75 пластикових євроконтейнерів обсягом 0,24 куб. м для централізованого збирання твердих побутових відходів. Працівники підприємства вивозять ТПВ за графіком. Обсяг ТПВ, які збираються у приватному секторі на цих вулицях, становить 69 куб. м на місяць.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися