У Харкові звернулися до приватних підприємців та організацій

За порушення законодавства у сфері благоустрою передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” запобігло незаконному викиданню виробничого сміття на вулицях Новоолександрівській та Дизельній. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Приватні підприємці, замість того, щоб укласти договір з виконавцями послуги, вирішили самовільно викинути виробниче сміття у контейнери-бункери та біля бункерів, призначених для збирання побутових відходів.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко розповів, що за підтримки громадськості спроби незаконного викидання відходів вчасно зупинили. 

Олексій Артикуленко звернувся до приватних підприємців та організацій: “Нагадую приватним підприємцям та організаціям про необхідність укладати договори щодо надання послуг з поводження з побутовими відходами та своєчасно оплачувати надані послуги, а не викидати свої виробничі відходи там, де заманеться”. 

Він нагадав, що за порушення законодавства у сфері благоустрою передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” оперативно прибрали несанкціоноване звалище. Сміттєзвалище утворилося у ніч з 27 на 28 березня на вул. Петросова, 64. У компідприємстві повідомили, що невідомі особи залишили будівельне сміття та інші відходи біля контейнерів для збирання побутових відходів.  Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко розповів, що по місту встановлені спеціальні контейнери-бункери, призначені для збирання великогабаритних відходів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися