Скільки мостів на Харківщині відновлять у 2023 році

У Харківській області функціонує 22 тимчасові переправи

У Харківській області спеціалісти САД продовжують відновлювати пошкоджені штучні споруди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області.

У Харківській області наразі проводиться відбудова і ремонт мостів, які були пошкоджені чи зруйновані в результаті повномасштабного вторгнення Росії. У планах на 2023 рік - розпочати капітально-відновлювальні роботи на 14 штучних спорудах.

Загалом у Харківській області функціонує 22 тимчасові переправи біля 25 зруйнованих мостів. Ще 1 переправа - в роботі.

“Так само зараз у фокусі експлуатаційне утримання доріг. Температура вище нуля дозволяє використовувати гарячу асфальтобетонну суміш, за допомогою якої ліквідовуємо аварійну ямковість. Сьогодні дорожники також проводили ремонт бар‘єрного металевого огородження, зміцнювали дорожні знаки та прибирали сміття з проїзної частини”, - розповіли у САД.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові директора ТОВ звинувачують у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах, та у складанні, видачі службовою особою завідомо неправдивого офіційного документа, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України). Відповідні документи прокуратура підготувала стосовно посадової особи Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Виконані роботи не відповідали тим, які були прописані в угоді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися