Яке обладнання отримали навчальні заклади Харківщини від польських благодійників (ФОТО)

Загалом Лозівська громада отримала 31 генератор та 28 буржуйок

Польський Фонд міжнародної солідарності передав навчальним закладам Лозівської громади 18 генераторів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. 

Генератори потужністю від 3.5 до 8 кВт отримали дошкільні навчальні заклади та заклади загальної середньої освіти. Першочергово забезпечили альтернативними джерелами живлення об'єкти, де проживають або потенційно можуть бути розміщені внутрішньо переміщені особи. 

Заступник Управління освіти молоді та спорту Володимир Музика розповів, що генератори також передали у заклади, де організовані пункти незламності та пункти обігріву. З допомогою обладнання, на випадок тривалої відсутності електропостачання, забезпечать аварійне освітлення й дадуть можливість людям заряджати свої гаджети та підключати інші електроприлади.

Також у заклади освіти передали 28 буржуйок. Також вказані об'єкти забезпечені паливом відповідно до потреби.

У рамках цієї ж благодійної акції, ще 7 генераторів передали комунальникам та по 3 генератори отримали управління культури й Муніципальна аптека. Загалом Польський Фонд міжнародної солідарності передав Лозівській громаді 31 генератор та 28 буржуйок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у березні, надійшла восьма партія медичного обладнання для Харківщини з Німеччини. Гуманітарний хаб Харківської ТЕЦ-5, у межах частини нюрнберзької допомоги, отримав кардіологічне обладнання, устаткування  для ультразвукової діагностики, функціональні ліжка. Невдовзі отримане обладнання встановлять у медичних установах Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися