В одному з районів Харкова виконають ремонтні роботи у 30 багатоповерхівках

У будинках встановлюють сучасні труби, термін експлуатації яких понад 50 років

У двох під'їздах будинку на вул. Греківській, 5 в Основ'янському районі спеціалісти завершили заміну комунікацій водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ремонтні роботи виконували фахівці дільниці Основ'янського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення”.

Начальник дільниці Віталій Федін розповів, під час проведення поточного ремонту бригади замінили 150 м трубопроводу холодного водопостачання. Під час виконання робіт спеціалісти використовували новітню технологію з застосуванням високоякісних матеріалів. Поліпропіленові труби, які встановили у будинку, мають термін експлуатації,  понад 50 років. На час проведення ремонтних робіт припиняли водопостачання, тож воду для мешканців будинку підвозили автоцистернами підприємства.

Також начальник дільниці розповів, що цього року поточні ремонти планується виконати у 30 багатоквартирних будинках в Основ'янському районі. У найближчих планах - заміна внутрішньобудинкової системи каналізації на початку в'їзду Достоєвського.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області силами добровольців ремонтують покинутий гуртожиток, де будуть жити ВПО. За даними Красноградської міськради, в районі зареєстрували близько 10 000 внутрішньо переміщених осіб. Переважна частина ВПО – з Харкова. Є мешканці, які втратили житло в Куп’янському районі або у Вовчанській громаді. Ремонтні та відновлювальні роботи в приміщенні гуртожитку проводитимуть спільним коштом міжнародних партнерів та місцевої влади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися