На Харківщині скасували старі перепустки в комендантську годину: нові умови

Керівники усіх структурних підрозділів у Валківській громаді можуть терміново оформити нові перепустки для співробітників

Для пересування та проведення робіт під час дії комендантської години на території Валківської громади необхідно оформити нові перепустки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради. 

Під час дії комендантської години (23.00 до 5.00) на території Харківської області, забороняється перебування, пересування та проведення робіт у визначений період доби осіб без виданих перепусток, a також рух транспортних засобів.

У Валківській міській раді нагадали керівникам усіх структурних підрозділів, служб, організацій, установ, приватних підприємців, сільськогосподарських підприємств громади як терміново оформити нові перепустки для своїх співробітників, яким, через виробничу необхідність потрібно пересуватися по громаді під час комендантської години.

Щоб отримати перепустку, керівник має звернутися з поданням до відділу Богодухівського РТЦК та СП (військовий комісаріат). 

Перелік документів (ксерокопії), які потрібно додати до подання:

  • паспорт громадянина України;

  • документи на транспортний засіб.

“Також наголошуємо, що дана перепустка дає право на рух лише в межах Валківської територіальної громади”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області не планують змінювати комендантську годину на Великдень. “Комендантська година збережеться від 23:00 до 5:00", - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. За словами очільника області, відповідне рішення ухвалили під час засідання Ради оборони регіону з огляду на військову ситуацію в області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися