Що робили в одному з районів Харкова в суботу (ФОТО)

На прохання мешканців у районі підготували до використання футбольні поля з трав'яним покриттям

Близько 3 тис. осіб взяли участь у суботньому прибиранні Салтівського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

До прибирання долучилися працівники комунальних підприємств, закладів освіти та соціального захисту, райадміністрації. Також на суботнє прибирання прийшли приватні підприємці, медичні працівники, представники релігійних громад та силових структур.

Приводили до ладу вулиці, сквери та парки. Загалом прибрали понад 196 га території з залученням 41 одиниці техніки, вивезли 270 куб. м сміття, подрібнили 125 куб. м гілок. Учасники суботника пофарбували 1,4 тис. м огорож, 76 лав, 52 урни, провели санітарну обрізку 357 чагарників та 42 дерева, очистили від сміття 4 тис. кв. м схилів берегів та 3 тис. кв. м водного дзеркала в Кітлярчиному яру.

До того ж на прохання мешканців у районі підготували до використання футбольні поля з трав'яним покриттям.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають весняні роботи. У КСП “Харківзеленбуд” пояснили, що спеціалісти обрізають гілки виключно у старих дерев, які втратили здатність до росту. На підприємстві зазначили, що небайдужі містяни часто ставлять комунальникам чимало питань щодо обрізки дерев. Харків'янам здається, що ця процедура проводиться неправильно і гілки підрізаються надто радикально. Як пояснили фахівці, обрізання дерев проводиться у місті з осені до весни. Омолоджувальну підрізку використовують виключно до старих дерев, які втратили здатність до росту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися