Які продукти отримали жителі Харківської області (ФОТО)

Продуктові набори передали людям з обмеженими можливостями, пенсіонерам, а також тим, хто втратив свої домівки

Поліцейські та волонтери доставили близько 100 продуктових наборів жителям Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Гуманітарну допомогу доставили мешканцям деокупованого міста Ізюм та Ізюмського району. Правоохоронці привезли макарони, крупи, соняшникову олію, м'ясні та рибні консерви.

Продуктові набори передали людям з обмеженими можливостями, пенсіонерам, а також тим, хто втратив свої домівки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що деякі громадяни можуть отримати додаткову грошову допомогу. Дію програми “Рука допомоги” в Україні поновлено. Програма передбачає надання кредитів громадянам з малозабезпечених сімей, які не працюють. Фінансову допомогу можна отримати на початок чи розвиток власної справи. У Департаменті соціальної політики повідомили, що програма дає можливість працездатним особам, які не працюють, з-поміж членів малозабезпеченої сім'ї отримати одноразову безвідсоткову зворотну допомогу у розмірі до 100,5 тис. грн. Кошти можна витратити на відкриття або розвитку власного бізнесу, придбання обладнання та матеріалів.

Щоб отримати грошову допомогу, потрібно звернутися до найближчого центру зайнятості та подати: заяву про надання фінансової допомоги, бізнес-план, довідку про несудимість. Документи приймає та розглядає Комісія з надання допомоги на отримання економічної самостійності малозабезпеченої сім'ї. Жителі Харкова та області можуть отримати консультації щодо дії програми за телефонами: (057) 728-40-33, (067) 728-97-45.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися