На Харківщині перевірили одну з громад: які проблеми виявили

Представник ХОВА відвідав лікарні в одній з громад та обговорив головні проблеми

Валківську громаду з робочим візитом відвідав заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгеній Іванов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради.

Чиновник відвідав заклади охорони здоров’я – КНП “Валківський ЦПМСД” та КНП “Валківська ЦРЛ”. 

Заступник начальника ХОВА позитивно оцінив проведені упродовж минулого року ремонтні роботи, залучене з різних джерел медичне обладнання, співпрацю з міжнародними благодійними фондами та організаціями щодо впровадження цілого ряду проєктів, спрямованих на поліпшення матеріально-технічної бази медицини громади та рівня надання медичних послуг.

Міський голова Валерій Скрипніченко розповів про головні проблеми громади. Серед проблемних було відзначено, зокрема, питання реконструкції очисних споруд у м. Валки. Ремонтні роботи планували провести у 2022 році, однак їх довелося відтермінувати через повномасштабне вторгнення. Однак питання залишається актуальним і неодмінно потребує вирішення надалі.

Звернувся голова громади до обласної влади також з проханням приділити належну увагу фінансуванню ДП “Дороги Харківщини” для ремонту доріг загального користування місцевого значення. Цими дорогами на території громади курсує важковаговий спецтранспорт газовидобувних компаній. Компанії є потужними платниками податків до бюджету, тож цілком доцільно та обґрунтовано виділяти кошти на ремонт саме тих доріг, якими вони користуються.

Озвучені були й потреби громади в додатковій спецтехніці для надання послуг населенню та благоустрою територій, а також проблеми, що склалися зараз у громаді з пасажирськими перевезеннями, та що потрібно, аби їх вирішити.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині діють нові перепустки для вільного пересування під час комендантської години. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися