Харків'янам порадили зробити запас води: що сталося

Внаслідок ворожих обстрілів у Харкові часто призупиняється робота насосних водопровідних станцій

Комунальне підприємство “Харківводоканал” нагадало мешканцям міста про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби компідприємства.

Харків'янам нагадали, що раптові ворожі ракетні удари продовжують завдавати значних збитків критичній міській інфраструктурі та, зокрема, енергетичній системі. Через ворожі обстріли часто призупиняється робота насосних водопровідних станцій. Внаслідок обстрілів частково чи повністю припиняється подача води, або водопостачання здійснюється на зниженому тиску.

“В екстрених ситуаціях "Харківводоканал" докладає всіх зусиль та залучає необхідні ресурси для того, щоб городяни були з водою. Водночас і харків’яни повинні завжди пам'ятати про те, щоб на випадок непередбачених обставин вони обов'язково мали необхідний запас води”, - звернулися у “Харківводоканалі” до мешканців міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області інженеру технічного нагляду повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Досудове розслідування встановило, що у жовтні 2016 року між ТОВ та одним із Департаментів ХОДА було укладено договір підряду щодо проведення капітального ремонту водогону в м. Красноград Харківської області. Надалі між Департаментом ХОДА та інженером уклали договір на здійснення технічного нагляду за проведенням робіт по вказаному об’єкту. Однак підозрюваний професійно не виконував свої службові обов‘язки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися