Яке обладнання передали Харкову для оснащення пунктів обігріву

Електрогенератори передадуть у 14 шкіл міста

Німецько-українська благодійна організація "Синьо-жовтий хрест" передала Харкову електрогенератори. Ними оснастять пункти обігріву при закладах освіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Електрогенератори будуть використовувати у "пунктах незламності" при тривалому відключенні світла.

Харківський міський голова Ігор Терехов подякував усім за надану підтримку та повідомив, що вже найближчим часом генератори доставлять до 14 закладів освіти Харкова. Він наголосив, що зараз це просто предмети першої необхідності. Генератори також будуть використовувати для потреб шкіл. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Валківську громаду з робочим візитом відвідав заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євгеній Іванов. Чиновник відвідав заклади охорони здоров’я – КНП “Валківський ЦПМСД” та КНП “Валківська ЦРЛ”.  Заступник начальника ХОВА позитивно оцінив проведені упродовж минулого року ремонтні роботи, залучене з різних джерел медичне обладнання, співпрацю з міжнародними благодійними фондами та організаціями щодо впровадження цілого ряду проєктів, спрямованих на поліпшення матеріально-технічної бази медицини громади та рівня надання медичних послуг.

Міський голова Валерій Скрипніченко розповів про головні проблеми громади. Серед проблемних було відзначено, зокрема, питання реконструкції очисних споруд у м. Валки. Ремонтні роботи планували провести у 2022 році, однак їх довелося відтермінувати через повномасштабне вторгнення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися