Як у Харкові ремонтують будинки після ворожих обстрілів (ФОТО)

Спеціалісти закривають контури вікон, ремонтують стіни, покрівлі, утеплюють фасади

У Харкові продовжують ліквідовувати наслідки ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі АТ “Житлобуд-1” відновлює житловий будинок на вул. Танкопія, пошкоджений ворожими обстрілами. Спеціалісти вже відремонтували стіни, утеплили фасад та парапет. Зараз заливають стяжку на покрівлі будинку та займаються її утепленням, для подальшого відновлення прибирають сміття зі зруйнованих квартир та ремонтують місця загального користування.

У Новобаварському районі фахівці КП “Харківспецбуд” продовжують закривати контури вікон у квартирах та під'їздах, а також ремонтувати покрівлі, які були пошкоджені під час ворожих обстрілів.

У Холодногірському районі продовжують відбудовувати житловий будинок на вул. Великій Панасівській, який був пошкоджений під час обстрілів. Зараз спеціалісти АТ “Житлобуд-2” ремонтують балкони та під’їзд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Кабміні провели нараду та обрали по одному населеному пункту в 5 областях, де реалізують пілотний проєкт. Там виконають відновлення за принципом build back better (“краще, ніж було”). Зокрема, проєкт реалізують у Харківській, а також Київській, Сумській, Херсонській та Чернігівській областях. Відповідно до проєкту, відбудовуватимуть не тільки житлову інфраструктуру, а й лікарні, школи, дитячі садочки, ЦНАПи, об'єкти культури. Відновлюватимуть постраждалі об'єкти з урахуванням вимог безпеки та сучасних практик. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися