Які послуги ЦНАПу харків'яни можуть отримати вдома

У ЦНАПі наголосили, що сервісом для отримання певної послуги можна користуватися у випадках, які передбачені чинним законодавством

Жителі Харкова можуть скористатися адміністративними послугами від ЦНАП не виходячи з дому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова.

Харків'яни можуть скористатися наступними послугами: 

  • поштового зв’язку (рекомендованим листом з повідомленням про вручення),

  • кур'єрської доставки поштових служб.

“Зауважимо! Вказаним сервісом для отримання певної послуги можна користуватися у випадках, які передбачені чинним законодавством”, - наголосили у ЦНАП.

Також у ЦНАПі повідомили, що кожного дня працюють над удосконаленням роботи центру. Днями спеціалісти центру провели зустрічі з представниками Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Департаменту реєстрації Харківської міської ради. У ході зустрічі обговорили шляхи поліпшення якості надання адмінпослуг у сфері реєстрації актів цивільного стану. Ці послуги є особливо популярними серед населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з листопада 2022 року по березень 2023 року Управління соціального захисту населення Адміністрації Основ’янського району  прийняло 468 заяв на отримання компенсаційних витрат від осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осібРеєстри на виплату компенсації передано до Департаменту соціальної політики на загальну суму 713, 4 тис. грн.

Компенсацію виплачують повнолітнім громадянам України, які безоплатно розмістили у себе ВПО. З 1 жовтня 2022 року по 31 березня 2023 року сума компенсації затверджена на рівні 30 гривень за людино-день.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися