У Харківській області суд оштрафував АЗС: що відомо

В АЗС не надали документи для позапланової перевірки

У Харківській області мережа АЗС  не сплатила штрафні санкції у добровільному порядку за те, що її представники не надали документи, необхідні для проведення позапланової перевірки встановлених цін. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області.

Відділ правового забезпечення звернувся до суду щодо стягнення штрафу в судовому порядку.

У суді доведено, що позапланова перевірка у сфері державних регульованих цін на пальне, а також прийняте керівником Головного управління рішення про застосування адміністративно-господарських санкцій у вигляді штрафу прийнято відповідно до чинного законодавства України. Доведено створення перешкод під час проведення позапланової перевірки.

За результатами розгляду справи № 520/7758/22 суд 3 квітня задовольнив адміністративний позов Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області та стягнув із суб’єкта господарювання штраф у дохід державного бюджету.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі Харкова повідомили про підозру двом зловмисникам, які організували незаконну схему зняття з військового обліку. Вартість послуги “під ключ” становила 3 тисячі доларів США.  Правоохоронці з'ясували, що до злочинної схеми причетні 37-річний колишній медичний працівник та 69-річна колишня працівниця одного з військкоматів Харківщини. Зловмисники організували фіктивне проходження медичного обстеження і стаціонарного лікування для 32-річного харків’янина в одній з лікарень. Також харків'янин мав отримати медичні висновки для подальшого зняття з військового обліку. 




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися