У Харкові презентували оновлену захисну споруду Політеху (ФОТО)

Оновлена споруда забезпечена всім необхідним для захисту цивільного населення від бомбардувань і артилерійських обстрілів

У понеділок, 3 квітня, рятувальники ДСНС по Київському району відвідали Національний технічний університет  "Харківський політехнічний інститут". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Там відбулася презентація відновленої захисної споруди цивільного захисту, яка розташована на території закладу.

Ректорат університету продемонстрував рятувальникам готовність споруди до застосування за призначенням. Своєю чергою фахівці цивільного захисту відзначили відповідність даної споруди вимогам нормативних актів.

Оновлена споруда забезпечена всім необхідним майном і обладнанням для захисту цивільного населення від бомбардувань і артилерійських обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводять заходи з метою перевірки готовності релігійних об'єктів до Великодніх свят. Так, працівники Ізюмського РУ Головного управління ДСНС України у Харківській області провели протипожежне обстеження будівель культових споруд та прилеглих територій. Рятувальники нагадали настоятелям про обов'язкову обережність при використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб. Особливу увагу спеціалісти звернули на справності та надійності електромереж, а також наявність достатньої кількості справних вогнегасників. Не оминули увагою й утримання евакуаційних виходів, якими у випадку пожежі парафіяни зможуть залишити храм.

З керівниками культових споруд рятувальники провели додаткові інструктажі, вручили листівки та пам’ятки про заходи пожежної та техногенної безпеки в храмах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися