У Харкові проводять рейди (ФОТО)

Контакт з мінами та боєприпасами є небезпечним

Рятувальники ГУ ДСНС України у Харківській області разом із колегами з підпорядкованих підрозділів та поліцейськими вирушили у профілактичні рейди вулицями Харкова. Мета рейдів - навчити людей правилам мінної безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

Акція відбулася з нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов'язаній із розмінуванням.

Заходи з мінної безпеки провели у Холодногірському та Шевченківському районах Харкова. Спеціалісти звернули увагу перехожих на наявність великої мінної небезпеки, яка утворилась внаслідок збройної агресії окупаційних військ РФ, повідомили про сумну статистику жертв від залишених окупантами мін та боєприпасів.

Рятувальники наголосили на тому, що контакт з мінами та боєприпасами є небезпечним, закликали не ігнорувати попереджувальні знаки та не чіпати підозрілі предмети.

Усім своїм співрозмовникам ДСНСники залишали інформаційні листівки, нагадали номери телефонів екстрених служб та закликали дотримуватися правил поводження з ВНП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області проводять заходи з метою перевірки готовності релігійних об'єктів до Великодніх свят. Так, працівники Ізюмського РУ Головного управління ДСНС України у Харківській області провели протипожежне обстеження будівель культових споруд та прилеглих територій. Рятувальники нагадали настоятелям про обов'язкову обережність при використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися