Що буде з гарячою водою в Харкові після завершення опалювального сезону

Після завершення опалювального сезону у Харкові розпочнуть ремонт теплових мереж

У четвер, 6 квітня, у Харкові завершується найскладніший опалювальний сезон та починається ремонтна кампанія згідно зі сформованими планами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

На підприємстві запевнили, що послуга по гарячому водопостачанню залишається у повному обсязі.

За добу спеціалісти “ХТМ” локалізували та усунули 33 дефектів на мережах центрального опалення та гарячого водопостачання. Також тривають роботи по заміні транзитів та запірної арматури.

У Немишлянському районі працівники “ХТМ” проводять підготовчі роботи до перекладання мереж, здійснюють обхід та перевірку магістральних трубопроводів і міняють запірну арматуру на внутрішньоквартальних мережах. 

Також роботи проводяться і в житлових будинках. Спеціалісти усувають  дефекти на трубопроводах гарячого водопостачання та центрального опалення в підвальних приміщеннях та у квартирах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківводоканал” нагадало мешканцям міста про актуальну потребу завжди мати достатній запас води для першочергових потреб. Харків'янам нагадали, що раптові ворожі ракетні удари продовжують завдавати значних збитків критичній міській інфраструктурі та, зокрема, енергетичній системі. Через ворожі обстріли часто призупиняється робота насосних водопровідних станцій. Внаслідок обстрілів частково чи повністю припиняється подача води, або водопостачання здійснюється на зниженому тиску.

На підприємстві зазначили, що працівники докладають усіх зусиль та залучає необхідні ресурси для того, щоб городяни були з водою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися