Які об'єкти відновлюватимуть у Харківській області першочергово

На співфінансування цих проєктів буде виділено понад 1,0 млн грн

Цього року Харківська обласна рада провела 2 обласних конкурси. Серед переможців - проєкти в Балаклійській громаді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Провели конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку “Разом в майбутнє” та конкурс мініпроєктів “Ефективна медицина в громаді”. “Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією Російської Федерації проти України, вже зараз необхідно дбати про майбутнє, забезпечити відновлення пошкодженого майна, зробити все, щоб громади розвивалися, покращувати життя їх мешканців”, - наголосили у міській раді.

Балаклійська громада подала 5 проєктних заявок, 3 з яких були визнані конкурсною комісією переможцями. У конкурсі “Разом в майбутнє” перемогли проєкти: 

- “Відновлення житлових умов для проживання соціально незахищених категорій громадян, які проживають у багатоквартирному житловому будинку за адресою: вул. Партизанська, 5 у м. Балаклія Харківської області”,

- по капітальному ремонту покрівлі багатоповерхового будинку та "Відновлення освітніх послуг в Балаклійському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 1" по заміні вікон у будівлі дошкільного закладу.

У конкурсі “Ефективна медицина в громаді” - проєкт “Відновлення надання та покращення медичних послуг, зменшення захворюваності населення Балаклійської територіальної громади! по придбанню 4-х стерилізаторів парових.

З міського бюджету на співфінансування цих проєктів буде виділено понад 1,0 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про темпи відновлення Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися