На Харківщині збирають інформацію про зруйновані об'єкти

До наповнення мапи може долучитися кожен власник об'єкта комерційної діяльності

У межах "Плану відновлення і розвитку Дергачівської міської територіальної громади" створено GIS-мапу громади, на якій позначено знищене та пошкоджене майно закладів і підприємств усіх форм власності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

Ознайомитись із мапою можна за посиланнямДо наповнення мапи може долучитися кожен власник об'єкта комерційної діяльності на території Дергачівської громади.

“Якщо ваше підприємство пошкоджене або знищене - надсилайте підтверджуючі матеріали на електронну адресу: [email protected]”, - звернулися до мешканців громади у міській раді. 

У листі потрібно вказати:

  • назву організації;

  • місцезнаходження - адреса та геолокація;

  • контактні дані для зворотного зв’язку;

  • фотографії зруйнованого об'єкта.

“Інформація від підприємств буде відображена на інтерактивній мапі після верифікації отриманих даних”, - повідомили у Дергачівській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що цього року Харківська обласна рада провела 2 обласних конкурси. Серед переможців - проєкти в Балаклійській громаді. Провели конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку “Разом в майбутнє” та конкурс мініпроєктів “Ефективна медицина в громаді”. “Попри складну ситуацію, спричинену військовою агресією Російської Федерації проти України, вже зараз необхідно дбати про майбутнє, забезпечити відновлення пошкодженого майна, зробити все, щоб громади розвивалися, покращувати життя їх мешканців”, - наголосили у Балаклійській міській раді. Балаклійська громада подала 5 проєктних заявок, 3 з яких були визнані конкурсною комісією переможцями.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися