Що відбувається на дорогах Харкова (ФОТО)

У місті до належного стану привели 60 острівців безпеки

У Харкові тривають весняні роботи - бригади КП “Шляхрембуд” наводять лад на проїжджій частині вулиць та доріг міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Працівники прибирають сміття та змет, фарбують острівки безпеки на: 

  • пр. Героїв Харкова,

  • пр. Гагаріна,

  • вул. Плеханівській та ін. 

Загалом у місті до належного стану привели 60 острівців безпеки.

У понеділок, 10 квітня, на дорогах міста працюють 126 робітників та 99 одиниць спецтехніки підприємства. За попередні три доби було вивезено 465 куб. м змету та 14 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року спеціалісти групи технічного нагляду управління безпеки перевірили проведення ремонтних робіт на 100 аварійних ділянках мереж водопостачання та водовідведення. 

Головною метою проведення технічних наглядів є перевірка дотримання проєктної документації, а також обсягів, матеріалів та якості виконання робіт. Спеціалісти насамперед контролюють всі заміни та перекладки на водопровідних та каналізаційних трубопроводах. Також інженери беруть безпосередню участь при виконанні робіт з ліквідації аварійних ситуацій на важливих для комфорту містян, об'єктах. “Зокрема, обов'язково перевіряються виконання робіт підрядними будівельними організаціями”, - повідомили на компідприємстві.

Також у Харкові продовжуються роботи з ліквідації наслідків ворожих обстрілів. У деяких будинках ремонтують стіни, утеплюють фасади, прибирають сміття зі зруйнованих квартир та ремонтують місця загального користування.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися