Скільки коштують ковбаси та м'ясо в Харкові перед Великоднем
Купити м'ясні продукти можна на ринках Харкова, а також у супермаркетах та спеціалізованих магазинах
У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку перевірили ціни на м’ясні страви та ковбаси у місті напередодні Великодня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.
Купити м'ясні продукти можна на ринках міста, у супермаркетах та спеціалізованих магазинах м’ясних продуктів. На ринках свіже м’ясо (приміром, окіст свинини) коштує у середньому від 160 до 175 грн/кг, сало - від 140 до 220 грн/кг, ковбаса домашня - від 200 до 250 грн/кг.
У магазинах міста, приміром, у “Салтівському м’ясокомбінаті” ковбасу домашню курячу продають за 185 грн/кг, грудинку по-угорськи - 350 грн/кг, балик “Дарницький” - 370 грн/кг. У магазинах “Безлюдівський м’ясокомбінат” грудинка коштує близько 220 грн/кг, ковбаса домашня - 160 грн/кг.
Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, скільки коштують найпопулярніші молочні продукти у Харкові перед Великоднем. За інформацією Харківської міської ради, на ринках міста масло вершкове коштує в середньому від 250 до 370 грн/кг, сир кисломолочний - від 100 до 160 грн/кг, молоко коров’яче - від 25 до 40 грн/л. В супермаркетах вартість масла вершкового (82,5% жирності) становить у середньому від 140 до 200 грн/400 г, молока пастеризованого (2,5%) - від 30 до 45 грн/л, сиру кисломолочного (9%) - від 50 до 70 грн/350 г.
У мережі спеціалізованих магазинів “Агромол” молоко коров’яче незбиране коштує 45 грн/2 л, молоко пастеризоване - 30 грн/л, масло вершкове (82%) - від 125 грн/400 г, сир кисломолочний (9%) - 40 грн/350 г.