У Харкові завтра громадський транспорт курсуватиме по-іншому

Обмеження пов'язані з ремонтом трамвайної колії

У вівторок, 11 квітня, буде припинений рух трамваїв на вул. Молочній та вул. Гольдбергівській, на ділянці від вул. Плеханівської до пров. Рибасівського в напрямку вул. Москалівської. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Обмеження діятимуть з 9:30 до 15:00 11 квітня.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії. На час проведення ремонтних робіт трамвай №27 курсуватиме наступним чином:

- розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Конституції – пл. Павлівська – вул. Університетська – вул. Греківська – пров. Рибасівський – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська – розворотне коло "Новожанове";

- у зворотному напрямку - за своїм основним маршрутом.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова просять владу міста продовжити рух трамвайних маршрутів №27 та №28 вулицею Шевченка. Відповідне звернення зареєстроване на сайті електронних петицій. Автор звернення Володимир Литвиненко пояснив, що, враховуючи відсутність руху трамвая № 26 та істотний ріст пасажиропотоку внаслідок нового будівництва біля Гідропарку варто змінити маршрути руху трамваїв. Автор петиції розповів, як, на його думку, мають курсувати трамваї.

Підтримати петицію можна за посиланням. Звернення потрапить на розгляд до влади міста, якщо його підтримає понад 5000 громадян.

Також варто переглянути, як у Харківській області економлять на паливі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися