Яке житло можна орендувати у Харкові за 1000 грн (ФОТО)

Крім орендної плати орендарі мають сплачувати комунальні послуги

Ціни на довгострокову оренду житла в Харкові стартують від 1000 грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на результати моніторингу сайту пропозицій оренди квартир OLX.

За таку ціну пропонують в оренду кімнати у комунальних квартирах чи гуртожитках та малогабаритні квартири. Так, за 1000 грн пропонують оренду кімнати на Салтівці в 656 мікрорайоні. Автор оголошення вказав, що до метро “Барабашова” близько 15 хв пішки. У кімнаті виконаний капітальний ремонт, є шафа-купе, стіл, телевізор та двоспальне ліжко. У квартирі є інтернет, автоматична пральна машина та холодильник.

Кімнату можна винайняти вдвох. Крім орендної плати потрібно сплачувати 50% вартості води, світла та газу. 

За 1000 грн пропонують в оренду кімнату на ХТЗ по вул. Косарева. Кімната з косметичним ремонтом, є диван, стіл, телевізор, холодильник та пральна машина “Малютка”. Площа кімнати - 13 кв. м. Кухня та санвузол - загальні. Квартира знаходиться на 2 поверсі 5-поверхового будинку. 

Крім орендної плати потрібно сплачувати близько 200 грн за комунальні послуги.

Також за 1000 грн можна орендувати гостинку на вул. Ньютона. Квартира знаходиться на 4 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа квартири - 25 кв.м, кухні - 15 кв. м. 

Крім орендної плати потрібно сплачувати всі комунальні послуги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які проблеми з житло виникли у Харкові. Політолог Максим Гончаренко зазначив, що у Харкові багато зруйнованого житла і цю проблему потрібно терміново вирішувати. За його словами багато людей хоче повернутися у місто, однак не мають житла. Ще одна проблема, яка виникає через відсутність умов для проживання - відтік спеціалістів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися