У Харкові деякі підприємства можуть збанкрутувати: подробиці

Суд розглядатиме справи про банкрутство комунальних підприємств

Господарський суд Харківської області майже одночасно відкрив провадження у справах про банкрутство КП “Жилкомсервіс”, КП “Міськелектротранссервіс” та КО “Харківський зоологічний парк”. Суд ухвалив певні рішення наприкінці березня цього року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру. 

Рішення відкрити провадження у справі про банкрутство КП “Жилкомсервіс” суд ухвалив 21 березня. До суду надійшла заява ФОП Шевцов Олег Станіславович про відкриття провадження у справі про банкрутство, визнати вимоги щодо боргу КП “Жилкомсервіс” у розмірі 1,4 млн грн та ввести процедуру розпорядження майном, призначивши для цього арбітражного керуючого Юрія Володимировича Артюха.

Суд ухвалив провадження про банкрутство та визнав борг в 1,4 млн грн, ввів мораторій на задоволення вимог інших кредиторів, ввів процедуру розпорядження майном КП, призначив розпорядником майна Юрія Артюха, з зобов’язанням його надати суду відомості про результати розгляду вимог кредиторів у строк до 24 квітня. Попереднє судове засідання призначене на 4 травня, на 11:10.

Рішення відкрити провадження у справі про банкрутство КП “Міськелектротранссервіс” суд ухвалив 23 березня. До суду надійшла заява від того ж ФОП Шевцов Олег Станіславович про відкриття провадження у справі про банкрутство, визнати вимоги щодо боргу, відсотків річних та збитків від інфляції КП “Міськелектротранссервіс” у розмірі близько 1 млн грн та ввести процедуру розпорядження майном, призначивши для цього арбітражного керуючого того ж Юрія Артюха з АО “Шкребець і партнери”.

Суд ухвалив ці вимоги, а також теж ввів мораторій на задоволення вимог інших кредиторів. Попереднє засідання суду призначено на 18 травня, на 14:00.

Щодо “Харківського зоологічного парку”, то суд 29 березня поки ухвалив прийняти заяву Акціонерного товариства “Харківобленерго” про відкриття провадження у справі про банкрутство комунальної організації до розгляду. Підготовче засідання по справі призначили на 12 квітня, на 12:15.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у межах "Плану відновлення і розвитку Дергачівської міської територіальної громади" створено GIS-мапу громади, на якій позначено знищене та пошкоджене майно закладів і підприємств усіх форм власності.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися