У Харківській області трансформували службу: що зміниться

Оновлена служба займатиметься не тільки транспортною інфраструктурою, а й будівництвом і реконструкцією житлових об’єктів

Службу автомобільних доріг трансформовано у Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на офіційну інформацію служби.

У зону відповідальності Служби відновлення та розвитку інфраструктури входять:

  • транспортна інфраструктура,

  • будівництво і реконструкція житлових об’єктів,

  • об’єктів соціальної сфери, громадського призначення, ЖКГ, енергетичної інфраструктури, захисних споруд тощо.

Спеціалісти служби працюють над збором та аналізом інформації про спричинені російською агресією руйнування та потреби у відновленні в кожній окремо взятій області. Також продовжуємо забезпечувати логістику на деокупованих територіях: 

  • розчищаємо дороги від наслідків бойових дій,

  • зводимо тимчасові переправи,

  • капітально відбудовуємо мости.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають весняні роботи - бригади КП “Шляхрембуд” наводять лад на проїжджій частині вулиць та доріг міста. Працівники прибирають сміття та змет, фарбують острівки безпеки. Загалом у місті до належного стану привели 60 острівців безпеки.

У понеділок, 10 квітня, на дорогах міста працювали 126 робітників та 99 одиниць спецтехніки підприємства. За попередні три доби було вивезено 465 куб. м змету та 14 куб. м ТПВ.

До того ж з початку року спеціалісти групи технічного нагляду управління безпеки перевірили проведення ремонтних робіт на 100 аварійних ділянках мереж водопостачання та водовідведення. Головною метою проведення технічних наглядів є перевірка дотримання проєктної документації, а також обсягів, матеріалів та якості виконання робіт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися