У Харківській області завтра проведуть безплатні консультації: що відомо

Також організують виїзний прийом лікаря для маломобільних громадян

У середу та п'ятницю жителі Харківської області можуть отримати безплатні консультації деяких спеціалістів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської та Ізюмської міських рад. 

У середу, 12 квітня, та п'ятницю, 14 квітня з 11:00 до 16:00 в місті Куп'янськ відбудуться консультації лікарів, психологів та юристів. Отримати довідки можна за телефоном: +380997087365

“Якщо ваші рідні не можуть прийти на консультацію до медика тому, що вони маломобільні, ви можете прийти і записати їх на виїзний прийом лікаря (з 14:00 до 16:00)", - зазначили у міській раді. 

А в Ізюмі 12 квітня з 11:00 до 13:00 проведуть індивідуальні юридичні консультації з наступних питань:

  • відновлення втрачених документів, 

  • спадкування, 

  • трудові відносини,

  • пенсійні права, 

  • отримання соціальних виплат, 

  • перетин кордону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для українців, які покинули свої домівки та потребують допомоги, створили сайт Sharity.place. Його розробили українці, яким довелося виїхати з небезпечних територій. На сайті можна подати оголошення про те, чим людина хоче поділитися, або ж попросити про допомогу. У внутрішньому чаті користувачі також можуть домовитися про зустріч. Наразі доступні 5 розділів: взуття та одяг, все для дому, послуги, їжа й електроніка. Щоб запропонувати допомогу чи отримати її, необхідно зареєструватися на платформі.

Поки що сайт працює лише в Україні та Грузії й лише набирає свою аудиторію та кількість оголошень. Невдовзі розробники планують поширити його в інших країнах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися