В одному з районів Харкова на реабілітацію витратять майже 400 тис. грн: подробиці

Реабілітаційні послуги отримають 23 дитини

В Основ’янському районі Харкові триває оформлення документів для надання реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю. Оформити відповідні документи можна в управлінні соціального захисту населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У районі, за даними органів охорони здоров’я, на обліку перебувають 313 таких дітей.  

Першочергово реабілітаційні послуги надають дітям: 

  • які не були забезпечені ними в попередньому бюджетному році у зв’язку з довготривалою хворобою дитини або з інших поважних причин; 

  • батьки яких подають заяви в поточному році, у порядку надходження заяв.  

На 2023 рік за напрямом “Відшкодування вартості реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю” управління отримає кошти у розмірі 786 тис. грн.

Станом на початок квітня вже виявили бажання отримати реабілітаційні послуги батьки 23 дітей з інвалідністю на загальну суму 397 тис. грн. У 2022 році такі послуги отримали 15 дітей на суму 262 тис. грн.   

З питань отримання реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю, які мешкають в Основ’янському районі, батьки можуть звертатися до управління за тел.: (057) 725-31-80, (099) 432-80-35.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що учасники бойових дій, а також їхні дружини або чоловіки в рамках програми “єРобота”  можуть подати заяву та отримати фінансування від держави на старт чи розвиток власної справи. Грантові кошти можна витратити на оренду, придбання сировини, обладнання, необхідних матеріалів чи ліцензійного програмного забезпечення, замовлення реклами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися