У Харкові встановлюють нове обладнання: що відомо

На балансі підприємства на сьогодні перебуває понад 6500 пожежних гідрантів

З початку року в Харкові встановили 86 нових пожежних гідрантів, зокрема – 26 у Слобідському районі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Олексій Мацюк розповів, що заходи з ремонту, заміни та встановлення пожежних гідрантів проводять спільно та за розпорядженням представників головного управління ДСНС України в Харківській області.

Після встановлення обладнання працівники компідприємства стежать за їхнім технічним станом. Під час обстеження оглядових колодязів обов'язково перевіряються й пожежні гідранти.

Справність цих джерел водопостачання дуже важлива. Вони незамінні при гасінні пожеж у багатоповерхових будинках для поповнення запасу води у пожежному автомобілі. 

За словами Олексія Мацюка, на балансі підприємства на сьогодні перебуває понад 6500 пожежних гідрантів. Їхнє обслуговування – одне з найважливіших та відповідальних завдань ремонтників КП “Харківводоканал”. У пріоритеті – пожежні гідранти, які розташовані у місцях масового перебування харків'ян, адже від їхньої надійної роботи безпосередньо залежить життя людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року спеціалісти групи технічного нагляду управління безпеки перевірили проведення ремонтних робіт на 100 аварійних ділянках мереж водопостачання та водовідведення. Головною метою проведення технічних наглядів є перевірка дотримання проєктної документації, а також обсягів, матеріалів та якості виконання робіт. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися