Які школи збудують у Харківській області (ВІЗУАЛІЗАЦІЯ)

На будівництво та відновлення навчальних закладів в Харківській області необхідно 1,47 млрд грн

Департамент капітального будівництва Харківської ОДА уклав дві угоди щодо розробки проєктної документації з відбудови двох навчальних закладів у регіоні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на результати моніторингу сайту “Прозорро” Харківським антикорупційним центром. 

Зокрема, Департамент замовив ФОП Тесаловська Галина Вікторівна розробку проєкту аварійно-відновлювальних робіт КЗ “Чугуївський ліцей №2. Вартість робіт 1,499 млн грн. Замовник вимагав акт огляду та візуалізацію. 

picture

Щодо другого договору, то Департамент уклав угоду з ТОВ “Будівельна компанія “Фортеця” щодо розробки проєктної документації капітального ремонту КЗ “Старосалтівський ліцей”. Вартість робіт 1,49 млн грн.

picture

У ХАЦ повідомили, що на будівництво та відновлення навчальних закладів в Харківській області необхідно 1,47 млрд грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці у Харківській області вважають, що аварійно-відновлювальні роботи у Люботинському навчально-виховному комплексі “Загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів - дошкільний навчальний заклад” №2 були проведені неякісно. При цьому кошти за ремонт були перераховані у повному обсязі. 

У липні 2022 року Департамент капітального будівництва підписав дві угоди з ТОВ “Харківбудсервіс” щодо  відновлення пошкодженої інфраструктури на території Люботинської громади. Угоди передбачали проведення капітального ремонту конструкцій дахів, покрівель та віконних прорізів будівель школи. 

Із залученням директора закладу правоохоронці провели огляд робіт. Виявилось, що ремонтні роботи проведені неякісно та у неповному обсязі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися